Головна » Інше » РЕМОНТ ГРЕБЛІ ВОДОСХОВИЩА ДОБРОТВІРСЬКОЇ ТЕС ЗАВЕРШИВСЯ

РЕМОНТ ГРЕБЛІ ВОДОСХОВИЩА ДОБРОТВІРСЬКОЇ ТЕС ЗАВЕРШИВСЯ

Ремонтні роботи на греблі водосховища Добротвірської теплової електростанції, яка входить до складу ВАТ „Західенерго”, завершилися, – повідомив „Контекст” 10 січня представник Добротвірської ТЕС.

„Закінчили. Сьогодні всі акти направили у Львів”, – сказав він.

За його словами, роботи, які планувалося завершити до 12 грудня 2002 року, дещо затягнулися через несприятливі погодні умови. „Мороз… водолази…”, – сказав він.

Як повідомляло агентство, 6 листопада 2002 року енергогенеруюча компанія „Західенерго” провела тендер з відбору компаній на здійснення обстеження і ремонту греблі водосховища Добротвірської ТЕС.

Його переможцями були визнані ПП „Ганін” (Львів), підприємство „Акваторія” (Львів), інженерний центр „Львівантикор”, „Львівбудакадемія” і ВАТ „ЛьвівТЕП”.

Вони повинні були провести промір глибин водосховища, підводне обстеження конструкції греблі, заробку швів у підводній частині греблі і її підводно-технічне бетонування, усунення фільтрації в зоні примикання сегментного затвору до греблі, антикорозійні роботи, обстеження бетону водозливної греблі. А також спрогнозувати наслідки імовірного аварійного прориву греблі.

Загальна вартість робіт – 254 тис. грн. Кошти були виділені з Фонду охорони навколишнього середовища за розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Мирона Янківа.

Добротвірська ТЕС є однією з трьох теплоелектростанцій енергогенеруючої компанії „Західенерго”. Станція обладнана 2 енергоблоками по 150 МВт потужності кожен, а також 3 турбінами по 100 МВт потужності кожна.

Добротвірська ТЕС експортує електроенергію у Польщу.

У 2002 році Добротвірська ТЕС отримала від виробництва електроенергії 18,4 млн. грн. прибутку.
У 2002 році в ремонт технологічного обладнання станції було вкладено 17 млн. грн. На ТЕС провели 2 капітальних, 1 середній і 9 поточних ремонтів котлів і турбогенераторів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...