Головна » Інше » ПРОТИСТОЯННЯ МІЖ С.МЕДВЕДЧУКОМ І „РУССКИМ БЛОКОМ” НЕМАЄ – ДПА У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ПРОТИСТОЯННЯ МІЖ С.МЕДВЕДЧУКОМ І „РУССКИМ БЛОКОМ” НЕМАЄ – ДПА У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Жодного протистояння між головою Державної податкової адміністрації у Львівській області Сергієм Медведчуком та об’єднанням „Русский блок” немає, – наголосив 9 січня у своій заяві прес-центр обласної ДПА.

„Жодного протистояння між податковою службою і „Русским блоком” ніколи не існувало та не існує”, – сказано у заяві.

У ній прес-центр інформує, що поширена 8 січня 2003 року в Інтернеті керівником партії „Русский блок” Олександром Свістуновим інформація „У Львові продовжується протистояння між „Русским блоком” і головою обласної ДПА С.Медведчуком” містить „вигадані ним (О.Свістуновим. – Контекст) же факти”.

Як заявляє ДПА у Львівській області, протистояння між Сергієм Медведчуком і „Русским блоком” немає, позаяк для цього „не було жодних причин, а ті, що називає пан Свістунов, є ним же надумані. Зокрема, інформація про перевірки податковими органами діяльності „Русского блока” не відповідає дійсності, оскільки з дня його заснування названу політичну організацію Державна податкова адміністрація у Львівській області не перевіряла”.

„Податкову службу не цікавить політична діяльність як „Русского блока”, так і пана Свістунова”, – підкреслено у заяві.

У ній також зазначається, що податкова служба у Львівській області провела ряд резонансних перевірок, за наслідками яких донараховано до сплати в бюджети різних рівнів значні суми податків, але їй не відомо, які з цих структур можуть бути пов’язані з „Русским блоком”, оскільки в засновниках об’єднання вони не числяться.

Раніше прес-центр ДПА у Львівській області повідомляв агентство, що податкова служба у відповідності з директивними розпорядженнями, на підставі листа групи народних депутатів, почала перевірку ряду суб’єктів підприємницької діяльності, зокрема нібито конвертаційного центру, розташованого за тією ж адресу, за якою розташований офіс „Русского блоку”. Прес-центр зазначав, що керівник партії „Русский блок” Олександр Свістунов обіймає також посаду голови Асоціації ділової співпраці слов’ян, до якої входить бл. 30 компаній і фірм, підкреслюючи, що більшість з них займалася „відмиванням грошей, уникаючи оподаткування”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...