Головна » Інше » У Львові презентовано перше число журналу „Місто-поліс”

У Львові презентовано перше число журналу „Місто-поліс”

Сьогодні у Львові відбулась презентація першого числа журналу „Місто-поліс”, засновником і видавцем якого є Інститут розвитку міста.

Цей журнал розрахований як видання для міських голів, депутатів міських рад та структур виконавчих комітетів, а також керівників підприємств, які працюють у комунальній сфері.

Головний редактор журналу Орест Друль відзначив, що ідея видання журналу виникла ще влітку, водночас засновники журналу поставили перед ним доволі високу планку, про що свідчить і поліграфічне оформлення журналу, і інтерв’ю з міським головою Вроцлава Рафалом Дуткевичем. Основною темою першого числа журналу є процес формування бюджету міст.

Журнал є комерційним проектом, зазначив директор Інституту розвитку міста Андрій Садовий. Разом з тим він відзначив, що великих грошей на виданні журналу не вдасться заробити. Здебільшого журнал розповсюджуватиметься по передплаті. Андрій Садовий зауважив, що якщо один з колишніх голів Львівської ОДА (Степан Сенчук — „Контекст-медіа”) говорив, що «усі ми вийшли з села, але село не вийшло з нас», то завданням журналу є саме вичавлювати по краплині «село».

Журнал виходитиме щомісяця, у Львові його можна буде придбати у крамниці «Поступу» на площі Ринок.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...