Головна » Інше » Watford Petroleum розпочала процес проти реєстратора НПК „Галичина”

Watford Petroleum розпочала процес проти реєстратора НПК „Галичина”

Компанія Watford Petroleum Ukraine Holdings Ltd. розпочала процес проти реєстратора ВАТ „НПК-Галичина”, звинувачуючи його у передачі акцій, які були у її власності, в розпорядження інших компаній.

Про це інформується в прес-релізі директорів Watford Group, яке є у „Контекст-медіа”.

У ньому сказано, що Watford Petroleum торік звернулася у Генеральну прокуратуру України з проханням розібратися у цій ситуації, але відповіді на своє звернення так і не отримала. Нещодавно компанія надіслала в Генпрокуратуру нову скаргу, яка цього разу містить уже вимогу негайно розібратися у справі.

Реєстратором ВАТ „НПК-Галичина”, як повідомили „Контекст-медіа” на підприємстві, є ТзОВ „Консалтингова фірма „Реєстратор” з Луцька. Її позицію з приводу розповсюдженого прес-релізу Watford Group, однак, довідатися не вдалось. Телефон, за яким, згідно з даними Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку України, можна зв’язатися з КФ „Реєстратор”, зареєстрований уже за іншою організацію, де про своїх попередників нічого не знають. Інших контактних телефонів реєстратора НПК „Галичина” отримати не вдалось: у довідниках Луцька такої структури, як ТзОВ „Консалтингова фірма „Реєстратор” немає, на НПК „Галичина” ж повідомити, як сконтактуватися з їхнім реєстратором, поки що не бажають.

Юристи „Галичини” запевняють, що поки що нічого про претензії Watford Petroleum Ukraine Holdings Ltd. не чули. А якщо навіть припустити, що вони є, то, за словами юристів, робота нафтопереробного комплексу від цього жодним чином не постраждає — процеси триватимуть суто між реєстратором і опонуючою стороною. „Це їхні відносини”, — підкреслили вони.

Станом на 1 січня 2003 року 32,91% акцій НПК „Галичина” перебувало у київського ВАТ „Міжрегіональний фондовий союз” (номінальний утримувач), 25% — у Фонду держмайна України, 5,08% — у ТзОВ „Західгазресурси” (Луцьк).

Статутний фонд компанії — 8 706 749,50 грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...