Головна » Інше » „Галлак-Тара” хоче виробляти 3-літрові металеві банки

„Галлак-Тара” хоче виробляти 3-літрові металеві банки

„Галлак-Тара” (м.Борислав, Львівська обл.), дочірнє підприємство ВАТ „Галлак”, має намір розширити номенклатуру продукції за рахунок виробництва металевих банок об’ємом 3 літри, — повідомив „Контекст-медіа” представник підприємства.

З цією метою „Галлак-Тара” зараз займається пошуком необхідної технологічної лінії, вартість якої, за оцінками підприємства, може скласти 0,8 млн. євро.

Запуск у виробництво 3-літрової банки, за словами співрозмовника агентства, дозволить підприємству наростити виробничі показники до 30%.

Нині „Галлак-Тара” випускає металеві банки об’ємом 1 л і 0,8 л. За 9 місяців 2003 року — біля 350 тис. штук. Підприємство виробляє також т.зв. барабани — ємкості для лакофарбової продукції об’ємом 10, 25, 30 і 50 літрів.

Обсяг виробленої ДП „Галлак-Тара” продукції за січень-вересень цього року у порівняльних цінах склав 420,5 тис. грн., що на 82,0% більше відповідного періоду минулого року (за 2002 р. — 231,0 тис. грн.).

„Галлак-Тара” виробляє продукцію для потреб ВАТ „Галлак” і на продаж. Фахівці підприємства стверджують, що на ринку України йому належить 10%.

ВАТ „Галлак” (м.Борислав, Львівська обл.) донедавна був найбільшим виробником лакофарбової продукції у Західній Україні. 1996 року обсяги виробництва підприємства у діючих цінах склали 21,7 млн. грн. З приходом у 1999 році на підприємство приватного власника (дві фізичні особи, громадяни Росії, що проживають у Санкт-Петербурзі), виробництво на ньому, згідно з даними Львівської ОДА, стало занепадати.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...