Головна » Інше » Затверджено обвинувальний висновок стосовно громадянина, який використовував у власному бізнесі чужий товарний знак

Затверджено обвинувальний висновок стосовно громадянина, який використовував у власному бізнесі чужий товарний знак

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний висновок відносно громадянина Д., який обвинувачується в скоєні злочину, передбаченого ч.2 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі), — повідомила прес-служба Прокуратури Львівської області.

У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що приватний підприємець Д. умисно, незаконно використовував чужий товарний знак для товарів протягом 2002 та по січень 2003 року з метою одержання доходів. Так, цей винахідливий бізнесмен використав зображення знака для товарів клею “Момент –1” (Хенкель) і виготовляв та реалізовував клей “Момент-1 АРАС”. Загальний дохід підприємця становив 42 800 грн. Для фасування клею він використовував спеціальне обладнання та туби, замовлені ним в Польщі, що виготовлялись за його ж ескізами.

На даний час кримінальну справу скеровано в Апеляційний суд Львівської області для визначення підсудності.

Розслідуванням кримінальної справи займалося СУ УМВСУ у Львівській області.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...