Головна » Інше » Через два тижні буде названо переможця тендеру на виконання робіт в межах проекту „Водопостачання та водовідведення м. Львова”

Через два тижні буде названо переможця тендеру на виконання робіт в межах проекту „Водопостачання та водовідведення м. Львова”

Не раніше, ніж за два тижня буде оприлюднено переможця тендеру на виконання робіт в межах проекту Світового банку „Водопостачання та водовідведення м. Львова”, — повідомив сьогодні на прес-конференції директор ЛМКП „Львівводоканал” Василь Склярський.

Василь Склярський розповів, що тендерний комітет вже визначив переможця тендеру щодо виконання робіт з впровадження проекту „Водопостачання та водовідведення міста Львова”. Дане рішення вчора погодила Рада впровадження проекту, створена при „Львівводоканалі”.Два протоколи з відповідними рішеннями спрямовані в центральний офіс Світового банку. За словами Василя Склярського, лише через 2 два тижні після погодження переможця тендеру Світовим банком можна буде оприлюднити назву генпідрядника.

Лише після цього будуть укладені угоди між „Львівводоканалом” і генпідрядником
Перший заступник міського голови Львова Василь Кравців повідомив, що після погодження Світовим банком генпідрядника роботи з впровадження проекту можуть початися вже у січні 2004 року.

За словами Василя Склярського, на основі напрацьованих проектних матеріалів, насамперед відбудеться реконструкція 5 великих насосних станцій, перекладка 20 км пошкоджених водопроводів в місті. На це буде виділено 12,4 млн. дол., з них 7 млн. дол. піде на внутрішю систему регулювання і розподілу води в місті. Додатково до цих робіт з операційного фонду буде виділено 2 млн. дол. на облік, щоб вивести всю систему водопостачання і водоспоживання в збалансовано-раховану систему.

Василь Краців зазначив, що реалізація коштів Світового банку повинна йти паралельно з реалізацією власних коштів „Львівводоканалу” відповідно до проекту „Водопостачання та водовідведення міста Львова”. Використання коштів шведського гранту також привязано до реалізації коштів Світового банку та „Львівводоканалу” по двох попередніх пунктів. Шведський грант – кошти на очисні споруди і каналізаційний колектор.

На впровадження проекту “Водопостачання та водовідведення Львова” передбачено 40 млн. дол., з яких позика Світового банку – 24 млн. дол., грант Шведського уряду – 6 млн. дол., а решта власні кошти „Львівводоканалу”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...