Головна » Інше » О.Сендега обговорив з представниками Світового банку можливості надання позик на регіональні проблеми Львівщини

О.Сендега обговорив з представниками Світового банку можливості надання позик на регіональні проблеми Львівщини

Сьогодні голова Львівської ОДА Олександр Сендега зустрівся із віце-президентом Світового банку регіону Європи та Середньої Азії Шігео Катцу та директором Світового банку по Україні, Білорусії та Молдавії Лукою Барбоне, щоб обговорити можливості надання позик Світового банку на вирішення регіональних проблем.

Серед таких проблем Олександр Сендега назвав житлово-комунальне господарства, яке потребує реформування. Він повідомив, що на обласному рівні готується програма реформування ЖКГ. Власне для впровадження цієї програми необхідні певні кошти, які міг би надати Світовий банк в якості позики.

Шігео Катцу повідомив, що Світовий банк працює із центральними органами влади, щоб обумовити стратегію допомоги регіонам України. Він також поінформував Олександра Сендегу про те, що 23 жовтня відбулося засідання Ради директорів Світового банку, на якому була закріплена стратегія допомоги Україні на 2004 – 2007 роки. В межах цієї стратегії допомоги Україні планується фінансування різноманітних муніципальних програм, виділення коштів на розвиток села та реформування системи освіти і охорони здоров‘я. До муніципальних програм, зокрема, належить спільні проекти щодо покращення надання комунальних послуг населенню.

Олександра Сендегу особливо зацікавили програми щодо підтримки сіл, і він пообіцяв всіляко сприяти у впровадження таких програм на території Львівської області.

Представники Світового банку перебувають у Львові з наглядовою місією за впровадженням проекту “Водопостачання та водовідведення Львова”.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...