Головна » Інше » Львівське комунальне телебачення планує отримати у 2004 році 12 годин ефірного мовлення на окремому телеканалі

Львівське комунальне телебачення планує отримати у 2004 році 12 годин ефірного мовлення на окремому телеканалі

Львівська обласна рада розпочала створення окремого Львівського комунального телебачення, яке цього року матиме 2-4 години мовлення на 12 каналі Львівського телебачення, а у 2004 році планує отримати ліцензію на право 12-годинного мовлення на окремому телеканалі, – повідомив 8 травня на прес-конференції заступник голови Львівської обласної ради Андрій Парубій.

Андрій Парубій зауважив, що трансляція прес-конференції керівництва Львівської обласної ради вже здійснюється в рамках Львівського комунального телебачення.

Андрій Парубій повідомив, що протягом кількох років на створення комунального телебачення виділялось 1-2 млн. грн., однак ці гроші використовувались не за призначенням. Теперішня обласна рада спробує розібратись у цьому питанні.

Цього року на створення Львівського комунального телебачення в обласному бюджеті виділено 1,5 млн. грн., які підуть на встановлення ретрансляторів, оскільки у віддалених районах області, наприклад, для трансляції програм львівського телебачення доводиться використовувати ретранслятори польського телебачення.

Також планується закупити апаратуру для дублювання фільмів та мультфільмів українською мовою. „Ми хочемо, що хоча б дитячі мультфільми дублювались українською мовою” – наголосив Андрій Парубій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...