Головна » Інше » Стихійне лихо 3 травня завдало „Львівобленерго” більше 800 тис. грн. збитків

Стихійне лихо 3 травня завдало „Львівобленерго” більше 800 тис. грн. збитків

Сильна злива, пориви шквального вітру і град 3 травня завдали енергопостачальній компанії „Львівобленерго” більше 800 тис. грн. збитків, – повідомив „Контекст-медіа” 7 травня відділ корпоративних зв’язків „Львівобленерго”.

„Наслідки стихії – смерчу, який пройшов ввечері 3 травня на Львівщині, – виявились важкими для електромереж ВАТ „Львівобленерго”. Орієнтовна сума збитків, завданих ВАТ „Львівобленерго” стихією, складає понад 800 тис. грн. Вартість необхідних матеріалів становить близько 350 тис. грн., – сказано у повідомленні відділу.

У ньому зазначається, що внаслідок стихії в області було знеструмлено 64 населених пункти та значна частина міста Львова. Було пошкоджено 10 повітряних ліній 110 кВ, сім із яких – у Львові.
„Без електричної енергії залишилися такі життєво важливі об’єкти, як Кардіологічний центр, психіатрична лікарня, 5-та міська лікарня, Онкологічний центр, автовокзал, заводи та житлові будинки”, – підкреслено у повідомленні.

У ньому сказано, що для ліквідації наслідків стихії „Львівобленерго” задіяло 4 бригади (8 чоловік), а 4 травня – 10 бригад (36 чоловік) та 12 одиниць техніки.

Повністю відновити пошкоджені електромережі Львова планується до 20 травня. До відновлення залучена механічна колона-підрядник ЗАТ „Електро”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...