Головна » Інше » Громадська приймальня підприємців запрацює у Львові з 1 січня 2004

Громадська приймальня підприємців запрацює у Львові з 1 січня 2004

Громадська приймальня підприємців, відкрити яку планувалося до кінця цього року, запрацює у Львові з 1 січня 2004 року, повідомив сьогодні на засіданні Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області голова комітету Олександр Максимчук.

Одним з перших в приймальні, за його словами, запрацює офіс конфліктного комітету, заснованого податковою, але який наразі „працює не так, як думалося”.

Як повідомлялося, проект відкриття громадської приймальні підприємців втілюється Львівською обласною асоціацією малого і середнього підприємництва (голова — О.Максимчук) за участю низки фіскальних органів.

Відмінність цієї приймальні від тієї, що діє зараз за ініціативи Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області, за словами Олександра Максимчука, полягатиме в її універсальності. Якщо в приймальню, організовану Дорадчо-координаційним комітетом, підприємці можуть звернутися з проблемами, які стосуються суто взаємин з податковою, то у нову — з усім спектром проблем, що виникають у суб’єкта підприємництва.

Громадська приймальня Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області працює у Львові з липня цього року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...