Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” запровадив новий для української банківської практики вид довгострокового депозиту — терміном до 20 років

„Кредит Банк (Україна)” запровадив новий для української банківської практики вид довгострокового депозиту — терміном до 20 років

АТ „Кредит Банк (Україна)” (КБУ) запроваджує новий для української банківської практики вид довгострокового депозиту — терміном до 20 років з правом пролонгації — „Рантьє”, повідомили „Контекст-медіа” у прес-центрі банку.

Депозит ведеться у трьох валютах — UAH, USD та EUR. Поповнення внеску дозволяється здійснювати готівкою і безготівково. У першому випадку мінімальна сума поповнення становить 100 гривень/10 доларів/10 євро. У другому — сума поповнення не обмежується.

Відсоткова ставка „Рантьє” складається з двох частин: основної — виплата проводиться щомісяця, і додаткової — виплата проводиться в кінці дії депозитного року та в кінці дії депозиту. Додаткова відсоткова ставка встановлюється, виходячи з розміру основної ставки: за перший депозитний — 40% основної ставки, за другий рік — 45% і за третій рік — 50%.

В КБУ зазначають, що така „прогресивна шкала” нарахування відсотків дозволяє клієнту збільшити свої доходи за другий, третій і подальші роки. Банк гарантує незмінність відсоткової ставки протягом кожного повного року знаходження коштів первинного внеску на депозитному рахунку, незалежно від інфляції, коливань фінансового ринку і ставки НБУ. У випадку необхідності він дає змогу клієнту достроково розірвати депозитний договір і отримати всю суму депозиту. „При цьому банк враховує, що дострокове розірвання є випушеним кроком зі сторони клієнта, і тому не вимагатиме повернення попередньо виплачених відсотків”, — додають у прес-центрі.

„Умови депозиту „Ратьє”, — резюмують в прес-центрі, — передбачають гнучку схему вибору терміну депозиту, виплати відсотків та поповнення суми депозиту”.

Клієнту, який кладе на даний депозит більше 1000 UAH/500 USD чи EUR, банк безкоштовно відкриває банківську пластикову картку, на яку перераховуються нараховані відсотки.

АТ „Кредит Банк (Україна)” входить в п’ятірку найбільших банків України за величиною сплаченого статутного капіталу. За обсягом депозитів фізичних осіб посідає 10 місце.

Мережа КБУ нараховує 18 філій і 34 відділення у 15 областях України та АР Крим.

66,651% акцій банку володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% — ЄБРР, 5,100% — українські акціонери.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...