Головна » Інше » Податкова Львівської області заявляє про складність виконання закону про Держбюджет на 2004 рік через нововведення в сфері оподаткування

Податкова Львівської області заявляє про складність виконання закону про Держбюджет на 2004 рік через нововведення в сфері оподаткування

В умовах нововведень в норми оподаткування податковій службі буде складно виконати закон про Державний бюджет на 2004 рік, заявив сьогодні на засіданні Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області перший заступник Сергія Медведчука Юрій Лепецький.

Він сказав, що у податкової, звичайно, є „певні напрацювання, певні розрахунки”, які дозволяють очікувати позитивного ефекту, але „існує пересторога в декларуванні однозначно позитивних результатів”.

За його словами, найбільше запитань у податківців в нововведеннях викликає зміна ставки оподаткування. Такі ставки, каже Юрій Лепецький, здебільшого можуть змінюватися у випадку спаду ділової активності у державі або профіциту бюджету. В Україні останнім часом економічні показники зростають, дефіцит бюджету складає 3,6 млрд. грн., зазначив він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...