Головна » Інше » Мирон Янків залишиться на посаді голови Конфедерації ділових кіл Львівщини

Мирон Янків залишиться на посаді голови Конфедерації ділових кіл Львівщини

Сьогодні на підсумковому засіданні Конфедерації ділових кіл Львівщини Мирон Янків повідомив, що він залишиться на посаді голови Конфедерації паралельно із посадою надзвичайного та повноважного посла України у Латвії.

Основною метою діяльності Конфедерації є реалізація соціально-орієнтованих реформ, а також формування та впровадження політики сталого розвитку Львівщини, — зазначив Мирон Янків.

За підсумками року, за словами Мирона Янківа, впродовж року Конфедерацією було проведено різноманітні плани. Спільно із Асоціацією перевізників України та „Галавто”, зокрема, реалізовано програми автомобільного характеру — „Шкільний автобус” та „Пасажирський автобус”.

На даний час Конфедерація продовжує працювати над виробленням стратегії соціально-економічного розвитку Львівщини. До стратегії буде включено також підсумки нещодавно проведеного круглого столу „Перспективи вирішення екологічних проблем Львівщини”, де проблеми екології обговорювали представники влади, бізнесу, науки та громадськості.

У 2004р. заплановано провести чотири круглі столи за даною тематикою.

У листопаді Конфедерацією було проведено нараду, на якій обговорили сучасний стан ліфтового господарства Львівщини. На цій нараді було також розглянуто перспективи виробництва ліфтів у Бродах на Львівщині.

Регіональна громадська організація „Конфедерація ділових кіл Львівщини” розпочала свою діяльність у січні 2003.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...