Головна » Інше » У Львові спостерігається тенденція до зростання вакантних робочих місць

У Львові спостерігається тенденція до зростання вакантних робочих місць

У Львові спостерігається тенденція до зростання вакантних робочих місць, – повідомила сьогодні начальник управління праці та соціального захисту населення Ганна Ямброс, яка представляла програму зайнятості населення міста Львова на 2004 рік на засіданні Львівського міськвиконкому.

Ганна Ямброс поінформувала, що на початок 2003 року потреба в працівниках складала 1556 осіб, що є більшим від минулорічного показника в 1,7 рази. Вона зазначила, що основу вакантних робочих місць складають робочі місця за робітничими спеціальностями, що складає 74%.

Приріст кількості вільних робочих місць привів до зменшення навантаження незайнятих громадян на одне робоче місце з 4 до 2 осіб.

Чисельність незайнятого населення, яке стоїть на обліку в державній службі зайнятості, на початок 2003 року склала 15 тис. 200 осіб. Прогнозується збільшення цієї кількості у 2004 році відповідно до програми на 600 осіб. Загальна кількість вакантних місць у Львові у 2003 році складає 19 тис. осіб. Прогнозується збільшення цього показника у 2004 році на 1300 осіб.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...