Головна » Інше » Львівська ”Батьківщина” виступила на підтримку міського голови Львова

Львівська ”Батьківщина” виступила на підтримку міського голови Львова

Львівська обласна організація партії ”Всеукраїнське об’єднання ”Батьківщина” заявляє, що добре розуміє всі проблеми і львів’ян і нинішнього керівництва, бере на себе відповідальність за те, що на виборах львівського голови підтримувала Любомира Буняка, не відмовляється це робити надалі у складний для нас усіх час, вірити, що всі чесні люди, як би їх не збивали з головного, підуть шляхом порозуміння та об’єднання для того, щоб спільно добитися перемоги, — йдеться у заяві ЛОО „Батьківщина” з приводу ситуації, яка нагнітається навколо міського голови Львова Любомира Буняка.

Львівська крайова організація Народного Руху України і, в першу чергу, її голова Ярослав Кендзьор, запекло ініціює відставку міського голови Львова Любомира Буняка, огульно звинувачуючи його навіть у нескоєних гріхах, — зазначено у заяві. При цьому, як вважає „Батьківщина”, усі проблеми. З якими зараз доводиться боротися міському голові та львів’янам, „залишилися від минулого керівництва, яке занедбало житлово-комунальну господарку, не спромоглося не лише погасити борги за надані комунальні послуги, а й наробило нових, не виконавши 57 статтю Закону України про освіту, чим обібрало львівських педагогів. Воно, це керівництво, продало за безцінь чи не найкращі земельні ділянки і багато різного комунального майна”.

Міський голова зробив вже перші для покращення водопостачання у Сихівському районі, також впорядковуються площі, вулиці міста, в оселях з’явилися теплолічильники, поліпшилося забезпечення осель теплою водою. Однак все це „не задовольняє Ярослава Кендзьора, який навіть відмовляється погоджуватися з обласною політрадою “Нашої України”, яка висловилася проти ініціювання дострокових виборів мера”. Сам же Ярослав Кендзьор, як вважають автори заяви, не може похвалитися бодай однією доброю справою, зробленою для рідного міста, незважаючи на те, що є народним депутатом вже четвертий раз поспіль.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...