Головна » Інше » „Львівська газета” публікуватиме спеціальні шпальти по економіці та бізнесу

„Львівська газета” публікуватиме спеціальні шпальти по економіці та бізнесу

Львівська щоденна газета „Львівська газета”, видавцем якої є однойменне ТзОВ, започатковує публікацію спеціальних тематичних шпальт, присвячених різним галузям економіки та бізнесу.

Як стало відомо „Контекст-медіа”, публікуватимуться шпальти щопонеділка. На сьогодні готуються до друку шпальти на теми „Ринок праці”, „Комп’ютерні технології”, „Охорона та безпека бізнесу”, „Системи телекомунікації”, „Фінанси”, „Банківська система”, „Харчова промисловість”, „Нафта і газ”, „Транспорт”.

За інформацією „Львівської газети”, шпальти включатимуть у себе огляди ринків, інтерв’ю з лідерами галузі, новини та аналітику.

З початку заснування „Львівська газета” щодня публікує сторінку „Економіка”.

„Львівська газета” заснована у вересні 2002 року, виходить 5 разів на тиждень – у понеділок, вівторок, середу, четвер і п’ятницю. Заявлений загальнотижневий тираж газети – 50 тис.примірників.

Інвесторами видання є львівські бізнесмени Маркіян Іващишин та Ярослав Рущишин (швейне підприємство „Троттола”, мережа магазинів одягу під ТМ „Сенсус”). Обидва вважаються наближеними до блоку „Наша Україна”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...