Головна » Інше » САНАТОРІЇ „НЕМИРІВ” І „ЛЮБІНЬ ВЕЛИКИЙ” ОТРИМАЛИ ДОЗВІЛ НА САМОСТІЙНІСТЬ

САНАТОРІЇ „НЕМИРІВ” І „ЛЮБІНЬ ВЕЛИКИЙ” ОТРИМАЛИ ДОЗВІЛ НА САМОСТІЙНІСТЬ

Розташовані у Львівській області санаторії „Немирів” і „Любінь Великий” отримали минулого тижня від ЗАТ „Укрпрофоздоровниця” дозвіл на реорганізацію і набуття статусу юридичних осіб.

Про це повідомив „Контекст” начальник відділу курортів управління курортів та туризму Львівської облдержадміністрації Олег Кахновець.

Олег Кахновець пояснив, що на сьогодні „Немирів” і „Любінь Великий” перебувають буквально у статусі „дочірніх підприємств дочірнього підприємства”, позаяк підпорядковуються дирекції курорту Моршин, який є дочірнім підприємством ЗАТ „Укрпрофоздоровниця”.

У результаті ж реорганізації вони отримають статус ДП безпосередньо „Укрпрофоздоровниці”, що дозволить їм створити базу для залучення інвесторів. „Вирішувати майнові проблеми (санаторіям) стане простіше”, – додав пан Кахновець.

Зараз обидва санаторії проходять реєстрацію у місцевих райдержадміністраціях, Львівському обласному управлінні статистики та ДПА, додав головний лікар санаторію “Немирів” Володимир Комар.

Головний лікар санаторію „Любінь Великий” Володимир Карпенко зазначив, що, хоча „Укрпрофоздоровниця” і дала дозвіл на самостійність, проте у надісланих санаторіям статутах усе ж закріпила положення про представництво у Києві. На його думку, потенційного інвестора це усе ж буде відлякувати. „В такому випадку треба створювати об’єкти спільної діяльності, що не дуже інвесторам хочеться. Вони б йшли на ТзОВ, але це вже відчуження власності. Цікаво, як подивиться на це „Укрпрофоздоровниця”, – сказав В. Карпенко.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...