Головна » Інше » ОПРИЛЮДНЕННЯ АНАЛІТИЧНО-ДОПОВІДНОЇ ЗАПИСКИ НОСИТЬ СПЕКУЛЯТИВНИЙ ХАРАКТЕР — М.ЯНКІВ

ОПРИЛЮДНЕННЯ АНАЛІТИЧНО-ДОПОВІДНОЇ ЗАПИСКИ НОСИТЬ СПЕКУЛЯТИВНИЙ ХАРАКТЕР — М.ЯНКІВ

„Оприлюднення аналітично-доповідної записки носить спекулятивний характер, є політичною інтригою, режисура її відома (згадаймо 94-й і подальші роки), і мені прикро стає, що далі використовується цей гидкий інструментарій. Я спеціально назвав це слово, але мені просто прикро”, – заявив 4 лютого на прес-конференції голова Львівської ОДА Мирон Янків.

За словами Мирона Янківа, це не оригінал аналітично-доповідної записки, це попередня записка, але вона корелюється з оригіналом. Вона не була підписана ані Мироном Янковим, ані його заступниками. „Такі аналітичні записки давно в практиці і передбачені в законі „Про роботу облдержадміністрацій”, – відзначив Мирон Янків. Записку, за словами Мирона Яніква, як і передбачалося, відправлено в Адміністрацію Президента України.

Мирон Янків визнав, що в записці „можливо, допущені деякі недоречності”, а також вибачився перед національно-патріотичними силами за те, що в записці про них написано „так звані”.

Найперше, за словами Мирона Янківа, оприлюднення цієї записки потрібно тим силам, яким не подобається хоча й крихкий, але стабілізаційний процес, який намітився у Львівській області, а також тим, хто „помінявши мене, хоче здійснити перерозподіл власності та фінансових потоків у Львівській області”, та для тих, хто хоче „вбити клин між двома гілками влади”.

„Я задавав собі питання: чому існує опозиційність до влади? Я зрозумів, що є багато дестабілізуючих факторів. Для мене найосновніше – це знайти ті дестабілізуючі фактори, вплинувши на які, можна зняти ті, напевно, негативні для влади моменти і досягти тої мети, яку я для себе ставив на початку. А для мене такої метою є сформувати в області відкрите громадянське суспільство”, — підкреслив Мирон Янків.

По факту витоку інформації, за словами Мирона Янківа, ведеться службова перевірка.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...