Головна » Інше » “Укртелеком” відкрив “Телекомсервіс” у Стрию

“Укртелеком” відкрив “Телекомсервіс” у Стрию

Львівська дирекція ВАТ “Укртелеком” відкрила новий сервісний центр у м.Стрию, 16-ий за рахунком у Львівській області.

Стрийський “Телекомсервіс” обійшовся “Укртелекому”, як зазначив директор Львівської дирекції національного оператора зв’язку Дмитро Мельник, за попередніми даними, у 800 тис. грн.

Його будівництво, в основному, проводилося силами стрийської дільниці “Укртелекому”. До спеціальних робіт залучалися інші підрядники. Зокрема, обладнання і меблі поставляла фірма “ВМ”, стелі – фірма “Брок”, повідомив Дмитро Мельник.

Він розповів, що до кінця цього року Львівська дирекція “Укртелекому” має намір відкрити ще кілька відділень “Телекомсервісу”. У липні – в Миколаєві, у вересні – в Дрогобичі. Дрогобицький сервісний центр, за словами Д.Мельника, буде навіть більшим від Стрийського, позаяк “приміщення дозволяє”.

Нове відділення “Телекомсервісу” планується цього року відкрити й у селищі Верхнє Синьовидне.
На відкритті Стрийського відділення “Телекомсервісу” були присутні народний депутат України Михайло Гладій, представник Президента АР Крим Олександр Діденко, представник ВАТ “Укртелеком” Віктор Сєнніков, керівники міста і району, начальник управління транспорту і зв’язку Львівської облдержадміністрації Володимир Бойко.

Михайло Гладій сказав, що, відкриваючи сервісні центри, “Укртелеком” “робить конкретну роботу по розбудові нашої держави”. Міський голова Стрия Василь Дмитришин відзначив, що “ми не просто відкрили сервісний центр, ми зробили прекрасний куток в нашому місті”. Голова Львівського Антимонопольного комітету Ігор Коломієць наголосив, що хоча “Укртелеком” є монополістом, проте його робота у Львівській області “показує, як треба красиво і солідно розвивати конкурентне середовище”.

На урочистості відзначалося, що сервісний центр у Стрию відповідає всім європейським стандартам.
„Телекомсервіс” надає ряд телекомунікаційних послуг: міжнародний та міжміський зв’язок, телеграф, факс, ксерокс, доступ до Інтернет. У „Телекомсервісі” абоненти „Укртелекому” можуть провести розрахунки за користування телефонним зв’язком.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...