Головна » Інше » ЛАРТ встановить у Львові тривимірні туристично-інформаційні карти

ЛАРТ встановить у Львові тривимірні туристично-інформаційні карти

Львівська асоціація розвитку туризму (ЛАРТ) через тиждень встановить у Львові тривимірні туристично-інформаційні карти, – повідомив „Контекст-медіа” менеджер ЛАРТу Андрій Мацелюх.

„На них буде показано будинок з трьох сторін так, ніби перебуваєш на вулиці”, – сказав він.

Поки що таких карт, за його словами, буде встановлено три. Дві з них розміщуватимуться на просп.Свободи, ще одна – перед Арсеналом, поблизу нового приміщення ЛАРТ. „Тобто на пересіченні туристичних маршрутів”, – зазначив Андрій Мацелюх.

На картах будуть вказані місцезнаходження туриста, основні туристичні маршрути у Львові. На них також зазначатиметься, де у місті розташований Туристично-інформаційний центр, роботу якого ЛАРТ днями відновила у своєму новому приміщенні (на вул.Підвальній,3), куди асоціація перебралася після того, як її було виселено з будівлі Львівської міської ради.

Андрій Мацелюх зазначив, що Львів взагалі потребує 10 туристично-інформаційних карт, проте через брак коштів ЛАРТ поки що стільки карт встановити не може.

Львівська асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями. Підтримку у створенні ЛАРТ здійснювали Львівська міськрада та Міністерство Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

На сьогодні ЛАРТ нараховує 53 члена, це – провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...