Головна » Інше » Наступного тижня агропромисловий комплекс Львівщини буде продемонстровано у Москві (РФ)

Наступного тижня агропромисловий комплекс Львівщини буде продемонстровано у Москві (РФ)

На 15-ій Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «Агро-2003», що проходить у с. Чубинське під Києвом, Львівщина отримала пропозицію взяти участь у сільськогосподарській виставці, яка відбудеться наступного тижня у Москві, — повідомив „Контекст-медіа” заступник голови Львівської ОДА Михайло Лесів.

Виставка „Агро-2003” 4 червня і триває по сьогодні. „Концепція виставкового стенду Львівщини цього року була абсолютно іншою, аніж у попередні роки, і відрізнялась від цьогорічних виставкових стендів інших областей, які намагались заповнити свої вітрини більше м’ясними виробами — ковбасами та шинками”, — зауважив Михайло Лесів.

Цього року львів’яни сформували виставковий стенд таким чином, що засвідчив про інвестиційні та фахові сторони Львівщини. „Наші обласні стенди виставлені також і окремо на відкритих майданчика. Свою продукцію — сільськогосподарську техніку представив „Львівагромашпроект”, „Львівський сільмаг”; різноманітні види насіння — наші насіннєві компанії Львівщини”, — повідомив Михайло Лесів.

За результатами „Агро-2003” Львівська область отримала запрошення продемонструвати сільськогосподарську галузь під час „Зеленого тижня”, який відбудеться на початку зими у Відні (Австрія).

За словами Михайла Лесіва, на виставці „Агро-2003” Львівщина змогла досягти поставленої перед собою мети.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...