Головна » Інше » На Львівській парфумерно-косметичній фабриці створено колекцію ароматів „Все у ній гармонія”

На Львівській парфумерно-косметичній фабриці створено колекцію ароматів „Все у ній гармонія”

На Львівській парфумерно-косметичній фабриці створено колекцію ароматів „Все у ній гармонія”, присвячену 204-й річниці від дня народження Олександра Пушкіна, — повідомив „Контекст-медіа” головний економіст фабрики Ярослав Семенюк.

До колекції увійшли 21 новий аромат, кожен з яких отримав ім’я коханих жінок російського поета, що ввійшли до так званого „донжуанського списку” Пушкіна, який поет жартома створив на прохання сестер Ушакових. Також створено новий чоловічій аромат „Пушкін.1823”.

„На львівській фабриці зараз працює французький парфумер Крістоф Лакарен, який багато років жив і працював у Парижі. Він закоханий у творчість і постать Пушкіна. Під час однієї із подорожей до Одеси у Крістофера Лакарена народилася ідея створити цю колекцію”. — розповів Ярослав Семенюк.
Зараз колекцію ароматів направлено в Одесу, де відбудеться її представлення у літературно-меморіальному музеї Олександра Пушкіна в день народження поета, 6 червня.

Львівська парфумерно-косметична фабрика заснована у 1919 році. Зараз на фабриці виробляються 20 ароматів, у тому числі серія „Юзя” на трускавецькій воді із джерела краси і молодості, Шанс № 5 (Шанель № 5), „Магія ночі” (Чорна магія) „Клемате” (Клема). З осені 2003 року фабрика вироблятиме 42 аромати. Продукція львівських парфумерів експортується до Росії, Білорусі, Молдови, країн Прибалтики, а також у Чехію.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...