Головна » Інше » Львівський завод комунального устаткування хоче збільшити СФ на 135% – до 86,8 тис. грн.

Львівський завод комунального устаткування хоче збільшити СФ на 135% – до 86,8 тис. грн.

ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» має намір збільшити свій статутний фонд на 50 тис. грн. – з 36 801,20 грн. до 86 801,20 грн., – інформує правління ВАТ в офіційному повідомленні, текст якого є у «Контекст-медіа».

Збільшення СФ планується провести за рахунок додаткової емісії 500 тис. штук простих іменних акцій номіналом 10 копійок.

Переважне право на придбання додатково випущених акцій матимуть усі акціонери Львівського заводу комунального устаткування, у кількості, пропорційній їхній частці у статутному фонді.

Дату початку і завершення підписки на акції компанія обіцяє повідомити окремо, після того, як інформацію про випуск акцій зареєструє Державна комісія з цінних паперів та фонодового ринку.

Згідно з повідомленням, збільшення статутного фонду компанія хоче здійснити з метою поповнення обігових коштів.

Рішення про збільшення СФ акціонери ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» прийматимуть на загальних зборах, проведення яких заплановане на 25 липня 2003 року.

ВАТ „Львівський завод комунального устаткування” раніше був комунальним підприємством. Свою продукцію завод поставляє у Харків, Київ, а також експортує в Росію.

Основним акціонером підприємства є нинішній його керівник.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...