Головна » Інше » Супермаркети загрожують розвитку підприємництва у сфері торгівлі — Роман Федишин

Супермаркети загрожують розвитку підприємництва у сфері торгівлі — Роман Федишин

Найбільшою небезпекою у розвитку підприємництва, особливо в торгівлі, зараз є розвиток великих супермаркетів, — заявив сьогодні на засіданні прес-клубу ринкових реформ на тему “7 вересня, День підприємця – день захисту прав підприємців” директор ТзОВ „Шувар”, депутат Львівської міськради Роман Федишин.

Супермаркети створюють небезпеку в тому плані, що вони при закупівлі товарів не орієнтуються на дрібних товаровиробників, адже їм потрібна велика кількість товарів. „У містах промисловість нерозвинена. Товари, які все-таки виробляються на Львівщині, реалізуються у Хмельницьку та у містах інших областей”, — наголосив Роман Федишин.

„На даному етапі у підприємців Львівщини є чимало проблем. Я не поділяю тієї думки, що на Львівщині так добре поставлене підприємництво.(Львівщина займає 2-е місце за кількість малих та середніх підприємств на 10 тис. чоловік населення — Контекст)”, — наголосив Роман Федишин.

Він також назвав таку проблему у власників підприємств, як відсутність кадрів через припинення виробництва вітчизняних заводів та масовим виїздом спеціалістів за кордон.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...