Головна » Інше » Івана Стефанишина призначено заступником голови Львівської ОДА з питань сільського господарства

Івана Стефанишина призначено заступником голови Львівської ОДА з питань сільського господарства

3 вересня голова Львівської ОДА Олександр Сендега підписав розпорядження про призначення Івана Стефанишина на посаду заступника голови Львівської ОДА, — повідомив „Контекст-медіа” заступник голови Львівської ОДА Микола Дячишин.

Іван Стефанишин куруватиме питання агропромислового комплексу. Йому присвоєно 5 ранг державного службовця, посада якого віднесена до третьої категорії класифікації посад.

Іван Стефанишин народився 23 липня 1955 року у с. Частині Кам’янка-Бузького району Львівської області. У 1977 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут. Трудову діяльність розпочав на посаді старшого агрохіміка Львівської зональної агро хімлабораторії. З 1983 року працював на різних посадах у структурах виконавчої влади Львівщини, пов’язаних з сільським господарством. З 1994 року — на посаді першого заступника начальника головного управління сільського господарства і продовольства Львівського облвиконкому, з часом — відповідних відділів Львівської ОДА.

З вересня голова Львівської ОДА Олександр Сендега своїм розпорядженням звільнив Михайла Лесіва з посади заступника голови з питань сільського господарства.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...