Головна » Інше » „Стрий Авто” виконало замовлення „Бориспільського заводу” щодо виробництва 17 шкільних автобусів для Львівської області

„Стрий Авто” виконало замовлення „Бориспільського заводу” щодо виробництва 17 шкільних автобусів для Львівської області

ВАТ „Стрий Авто” (Львівська обл.) виконало замовлення „Бориспільського автозаводу” (Київ) щодо виробництва 17 шкільних автобусів для Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Про це „Контекст-медіа” повідомив директор „Стрий Авто” Ігор Васильків.

Він сказав, що, крім цього, „Стрий Авто” на сьогодні виробило і поставило ще 4 автобуси безпосередньо для районів Львівщини.

У цілому, за словами Ігора Васильківа, для області на замовлення „Бориспільського автозаводу” має бути випущено 32 шкільних автобуси. Він запевнив, що упродовж вересня-жовтня завдання київського підприємства буде виконане.

Ігор Васильків очікує, що, виконавши нинішнє замовлення, „Стрий Авто” й надалі отримуватиме пропозиції виробляти шкільні автобуси у рамках виконання урядової програми „Шкільний автобус”.
26 серпня цього року „Стрий Авто” передало Головному управлінню освіти і науки Львівської ОДА перші 10 шкільних автобусів на базі моделі А-079 „Еталон”, вироблених на замовлення „Бориспільського автозаводу”. Ще 7 автобусів воно мало передати до 1 вересня.

17 липня тендерний комітет ЛОДА визнав ЗАТ „Бориспільський автозавод” переможцем оголошеного 12 травня Головним управлінням освіти і науки із закупівлі 17 шкільних автобусів у рамках виконання програми „Шкільний автобус”. „Бориспільський автозавод” погодився поставити для області автобуси за ціною 138 тис. грн./шт. Автобуси на його замовлення мало виробити ВАТ „Стрий Авто”.

До участі в тендері по шкільному автобусу, який був оголошений Головним управлінням освіти і науки ЛОДА, зголосилося загалом 5 компаній. Двох претендентів експертна група відкинула на стадії відкриття пакетів з пропозиціями. Безпосередньо до участі в тендері були допущені ЗАТ „Бориспільський автозавод”, ВАТ „Львівський автобусний завод” і ВАТ „Укравтобуспром” (Львів). Виставлені ними ціни на автобуси коливалися від 120 тис. грн. до 140 тис. грн.

На закупівлю шкільних автобусів в обласному бюджеті Львівщини передбачено 2,4 млн. грн. і ще 2 млн. грн. — у бюджетах районів.

Львівщина загалом потребує 500-600 шкільних автобусів.

16 січня Кабмін прийняв постанову №31 про запровадження програми „Шкільний автобус”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...