Головна » Інше » Виконання спеціального фонду бюджету Львова за результатами 8 місяців 2003 року провалено – Володимир Тринька

Виконання спеціального фонду бюджету Львова за результатами 8 місяців 2003 року провалено – Володимир Тринька

Якщо загальний фонд бюджету Львова за підсумками 8 місяців цього року виконано лише на 66,3% при нормі 66,4%, то виконання спеціального фонду бюджету Львова за результатами 8 місяців провалено, — заявив сьогодні на прес-конференції голова депутатської комісії з фінансів та планування бюджету Львівської міської ради, член фракції „Наша Україна” (депутатська група УНП) Володимир Тринька.

До загального фонду бюджету м. Львова протягом 8 місяців надійшло 205,5 млн. грн., недобір складає 300 тис. грн. Натомість з запланованих 45 млн. грн. спеціального фонду поки-що надійшло лише 8 млн. 760 тис. грн. або 19%.

Разом з тим є проблеми з фінансуванням найважливіших галузей міського господарства. З 341 млн. грн. видаткової частини станом на 1 вересня профінансовано 191 млн. грн. або 56%. Таким чином за 8 місяців недофінансування міської господарки складає 10,4% від нормативу (за 8 місяців мало б бути профінансовано 66,4% видаткової частини). Головна стаття видатків міського бюджету – освіта профінансована на 61,8%, охорона здоров’я – на 55,3%, житлово-комунальне господарство – на 55,6%, будівництво – 52,9%. Аналогічна ситуація склалася й у інших галузях. Ситуація ускладнюється тим, що за визнанням Володимира Триньки, йому не відоме жодне комунальне підприємство у Львові, яке б працювало з прибутками.

Загальний фонд бюджету Львова за підсумками 8 місяців цього року виконано лише на 66,3% при нормі 66,4%, з запланованих 45 млн. грн. спеціального фонду поки-що надійшло лише 8 млн. 760 тис. грн. або 19%.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...