Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” відкрив у Львові Академічне відділення

„Кредит Банк (Україна)” відкрив у Львові Академічне відділення

АТ „Кредит Банк (Україна)” (КБУ) 1 вересня відкрив на просп. Шевченка у Львові Академічне відділення, 33-тє за рахунком по всій системі банку, — повідомили „Контекст-медіа” у КБУ.

Відділення надаватиме широкий спектр банківських послуг як фізичним особам, так і корпоративним клієнтам.

„Ексклюзив цього відділення, — зазначають у банку, — в тому, що у його приміщенні розмістився Центр сприяння залученню іноземних інвестицій та розвитку малого і середнього бізнесу, який нещодавно був створений на базі „Кредит Банку (Україна)”.

До основних напрямків діяльності Центру, як уже повідомляло агентство, входитимуть: аналіз та практична допомога у підвищенні інвестиційної та фінансової привабливості клієнтів „Кредит Банку (Україна)” для потенційних інвесторів та ділових партнерів; консультації з питань розвитку малого і середнього бізнесу, залучення інвестицій та фінансовий консалтинг; консультації та практична допомога в підготовці та реалізації бізнес-планів інвестиційних проектів та бізнес-планів розвитку суб’єктів малого і середнього бізнесу.

26 серпня у Львові розпочало повноцінну роботу Галицьке відділення №2 Другої Львівської філії КБУ. Загалом же у другому півріччі 2003 р. банк збирається відкрити 5 нових відділень, в тому числі два у Львові.

Відділення і філії (18) АТ „Кредит Банк (Україна)” працюють у 15 областях України та АР Крим.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...