Головна » Інше » На земельний аукціон 30 вересня у Львові може бути виставлено орієнтовно 10 ділянок – Юрій Вавринюк

На земельний аукціон 30 вересня у Львові може бути виставлено орієнтовно 10 ділянок – Юрій Вавринюк

Черговий земельний аукціон у Львові відбудеться 30 вересня, — повідомив „Контекст-медіа” заступник начальника управління земельних ресурсів Львівського міськвиконкому Юрій Вавринюк.

Зараз готуються документи на продаж 12 ділянок, однак орієнтовно на продаж може бути виставлено 10 ділянок. Причиною цього є те, що документацію на деякі ділянки можуть не встигнути підготувати – пояснив Юрій Вавринюк. Сумарна стартова ціна становить майже 2 млн. 300 тис. грн., найдорожча земельна ділянка пропонується за 406 тис. грн., а найдешевша – 38 тис. грн.

Юрій Вавринюк заявив, що поки-що йому нічого не відомо про наміри прокуратури опротестувати результати попереднього земельного аукціону, який відбувся 22 серпня. Більше того, всі переможці аукціону вже уклали угоди купівлі-продажу землі та оплатили вартість покупки. До 12 вересня всі переможці аукціону мають оплатити вартість придбаної землі, а якщо це не буде зроблено, то їх чекають серйозні штрафні санкції – втрата гарантійного внеску, пеня в розмірі 0,5% за кожен день відтермінування платежу та сплата 10% від остаточної вартості покупки.

Прокуратура м. Львова до кінця цього тижня має намір звернутися до Галицького районного суду з двома заявами про ухилення міської ради від розгляду її протестів, — повідомили Львівські ЗМІ. Порушують також питання про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб, які вчинили неправомірні дії, а також про повернення коштів і про розірвання договорів купівлі-продажу, якщо такі вже укладено.

На земельному аукціоні, який відбувся 22 серпня у Львові, продано 10 земельних ділянок на загальну суму 4 млн. 22 тис. грн.

На аукціоні 4 липня виставлялось на продаж 0,30 га землі, загальна сума за продаж склала 1млн. 40тис.без ПДВ, середня ціна за 1 кв. м. — 322 грн. за кв. м.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...