Головна » Інше » До ІІІ Економічного форуму в Палаці мистецтв відремонтують систему вентиляції

До ІІІ Економічного форуму в Палаці мистецтв відремонтують систему вентиляції

До ІІІ Економічного форуму з питань транскордонного співробітництва, який має пройти у Львові 2-4 жовтня, у Палаці мистецтв, де розміщатиметься Інвестиційна ярмарка, буде відремонтовано систему вентиляції.

Про це було повідомлено сьогодні на нараді з питань проведення Економічного форуму, яку провів заступник голови Львівської облдержадміністрації Степан Лукашик.

Вартість ремонту на сьогодні ще остаточно не визначена. Відомо лише, що на заміну так званих вікон-„ліхтарів”, розташованих попід дахом Палацу, необхідно 11 тис. грн. Нові вікна, як було сказано на нараді, будуть відчинятися, і, таким чином, дозволятимуть провітрювати зали на третьому поверсі. Загалом замінити планується 18 вікон.

Можливо, певна кількість вікон буде замінена ще до 10 Форуму видавців, який має розпочатися у Палаці мистецтв 11 вересня.

До відкриття ІІІ Економічного форуму у Палаці мистецтв збираються також відремонтувати туалети.
Економічний форум у Львові проводиться третій рік поспіль. Торік у ньому взяло участь близько 600 учасників. У рамках Форуму традиційно проводиться Інвестиційна ярмарка, на якій українські підприємства представляють свої інвестиційні проекти, що потребують фінансування.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...