Головна » Інше » Єдиний реєстраційний офіс у Львові запрацює 4 липня

Єдиний реєстраційний офіс у Львові запрацює 4 липня

Єдиний реєстраційний офіс на вул.Валовій у Львові, відкриття якого було заплановане на 1 липня, запрацює з 4 липня, – повідомив „Контекст-медіа” заступник начальника управління промисловості і підприємництва Львівського міськвиконкому Юрій Дузінський.

Відкриття офісу, за його словами, було відкладено у зв’язку з несподіваним обвалом стіни у приміщенні, де він розташовуватиметься, а відтак проведенням деяких ремонтних робіт.

Попри це, наголосив Юрій Дузінський, єдиний реєстраційний офіс у Львові готовий до відкриття.
Як повідомив агентство директор офісу Володимир Дуда, в офісі одночасно працюватимуть 7 служб, необхідних для реєстрації суб’єкта підприємницької діяльності. Реєстрація у ньому здійснюватиметься не більш ніж за 9 днів. При цьому для фізичної особи зареєструвати своє підприємство коштуватиме 25-50 грн., юридичній – 119 грн.

Для отримання дозволу на печатку підприємці муситимуть заплатити 51 грн.

Володимир Дуда очікує, що щороку через офіс проходитимуть реєстрацію понад 1,5 тис. суб’єктів підприємницької діяльності-юридичних осіб і 4 тис. – фізичних.

Відкриття єдиного офісу у Львові здійснюється згідно з положенням „Про державну реєстрацію суб’єктів підприємницької діяльності та виконання післяреєстраційних процедур в єдиному реєстраційному офісі у м.Львові”.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...