Головна » Інше » Депутати Львівської міськради вирішили відвести компанії „Фіакр” земельну ділянку у Львові під будівництво торгового комплексу

Депутати Львівської міськради вирішили відвести компанії „Фіакр” земельну ділянку у Львові під будівництво торгового комплексу

3 липня депутати Львівської міської ради проголосували за відведення ВАТ „Фіакр” земельної ділянки на вул.Фетьковича,34/б у Львові під будівництво торгового комплексу.

При цьому депутати поставили умову, що 50% площ комплексу має бути відведено під торгівлю промисловими товарами, а решта 50% – продуктовими. Таким чином, сподіваються депутати, вирішиться проблема ринку „Привокзальний”, який уже не спроможний вмістити усіх бажаючих торгувати на ньому.

Раніше на Фетьковича,34/б знаходився таксопарк.

Торговий комплекс на Фетьковича, як повідомляв раніше агентство начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міськради Василь Щеглюк, зможе вмістити не менше 200 торговців сільгосппродукції.

Створення торгового комплексу на місці таксопарку поблизу ринку „Привокзальний” передбачене комплексною програмою упорядкування торгівлі у Львові, розробкою якої займалося міське управління промисловості і підприємництва.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...