Головна » Інше » Акціонери „Галнафтогазу” вирішили направити прибуток за 2002 р. у фонд розвитку компанії

Акціонери „Галнафтогазу” вирішили направити прибуток за 2002 р. у фонд розвитку компанії

Акціонери ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів), що увійшов у рейтинг кращих компаній України „ТОП-100” за результатами валового доходу у 2002 році, на загальних зборах вирішили направити прибуток за 2002 рік у фонд розвитку компанії

Про це „Контекст-медіа” повідомив прес-секретар „Галнафтогазу” Олесь Пограничний.

Він повідомив, що на зборах акціонери також затвердили річні звіти ради директорів, ради товариства і ревізійної комісії про результати господарської діяльності, баланс і звіт про фінансові результати ВАТ „Концерн Галнафтогаз” за 2002 рік.

Відбулося також визначення основних напрямків роботи акціонерного товариства у 2003 році.
Збори акціонерів „Галнафтогазу” відбулися 30 червня. Участь у них взяли 30 акціонерів та їх представників, які сумарно володіють 86,6% акцій компанії.

Прибуток „Галнафтогазу” за 2002 рік склав 593,4 тис. грн.

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” утворено 30 жовтня 2001 року у Львові. Сьогодні компанія володіє мережею АЗК „ОККО”, яка нараховує 65 великих автозаправних комплексів, широко представлених у західноукраїнському регіоні. Загалом „Галнафтогазу” належить 162 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, а також у Києві.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...