Головна » Інше » Дрогобицький долотний завод освоїв випуск 3 нових видів доліт

Дрогобицький долотний завод освоїв випуск 3 нових видів доліт

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.), єдиний в Україні виробник бурового інструменту, освоїв виробництво 3 нових видів доліт, – повідомив „Контекст-медіа” голова правління-генеральний директор ВАТ „ДДЗ” Геннадій Веселовський.

Два з них (339,7 МСЗ-ГВУ-Д85 та 349,2 ТКЗ-ГВ-Д69), за його словами, призначені для нафтогазовидобувної галузі, ще один (244,5 ОК-ПВ-Д23) – для використання у гірничо-рудній промисловості під особливо міцні породи.

Геннадій Веселовський зазначив, що кожну нову продукцію ДДЗ випускає під конкретні ринки і замовників. Він розповів, що таким чином дрогобицькому підприємству вдалося торік перемогти у тендері, участь в якому разом з ним брали японські та американські виробники доліт.

На сьогодні Дрогобицький долотний завод освоїв виробництво близько 40 видів бурового обладнання. За останній рік підприємство освоїло випуск 15 нових видів доліт.

Ціна доліт ДДЗ коливається від 1200 грн. до 28 тис. грн.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

2002 року ДДЗ скоротив виробництво на 10,4% у порівнянні з попереднім роком – з 91,713 млн. грн. до 82,167 млн. грн.

2002 року ДДЗ отримав 1,244 млн. грн. чистого прибутку (2001 р. – 0,731 млн. грн. чистого прибутку).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...