Головна » Інше » У І кварталі Дрогобицький долотний завод випустив продукції на 19,581 млн. грн.

У І кварталі Дрогобицький долотний завод випустив продукції на 19,581 млн. грн.

За січень-березень 2003 року ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.) випустив продукції на загальну суму 19,581 млн. грн., – повідомив „Контекст-медіа” голова правління-генеральний директор ВАТ „ДДЗ” Геннадій Веселовський.

Пан Веселовський не уточнив, яким був обсяг продукції, випущеної заводом у січні-березні 2002 року. Зате сказав, що у порівнянні з торішніми показниками нинішні є „ще дещо меншими”. „(ДДЗ) не в стані тягнути великі обсяги. Треба підтримувати тили”, – сказав він.

Як повідомяло агентство, з серпня 2002 року на Дрогобицькому долотному заводі розпочався процес переїзду основних виробничих цехів у нові приміщення.

2002 року ДДЗ скоротив виробництво на 10,4% у порівнянні з попереднім роком – з 91,713 млн. грн. до 82,167 млн. грн.

Як повідомляло агентство, 2002 року ДДЗ отримав 1,244 млн. грн. чистого прибутку (2001 р. – 0,731 млн. грн. чистого прибутку). За І квартал 2003 р. чистий прибуток компанії скоротився приблизно на 59% – до 127 тис. грн.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

Статутний фонд ВАТ „ДДЗ” – 483 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...