Головна » Інше » „Електрон Банк” за 3 місяці використання міжнародної міжбанківської системи SWIFT передав більше 4 тис. фінансових повідомлень

„Електрон Банк” за 3 місяці використання міжнародної міжбанківської системи SWIFT передав більше 4 тис. фінансових повідомлень

ВАТ „Електрон Банк” (Львів) за більш ніж 3 місяці здійснення платежів з використанням міжнародної міжбанківської системи SWIFT передав більше 4 тис. фінансових повідомлень, – повідомили „Контекст-медіа” у банку.

За словами співрозмовника агентства, у середньому за місяць банк приймає/відправляє 1,3 тис. фінансових повідомлень по системі SWIFT.

До кінця року, очікує „Електрон Банк”, середньомісячне передавання повідомлень по цій системі у нього зросте до 1,5 тис.

Систему SWIFT „Електрон Банк” почав використовувати із 3 березня ц.р. До цього часу він використовував системи Telex (частково вона використовується ним і сьогодні) та Micro Cash Connector.

ВАТ „Електрон Банк” заснований у серпні 1991 року. Його основними акціонерами є ВАТ „Концерн Електрон” та канадська компанія Ukraine Enterprise Corp. Загалом акціонерами банку є 11 юридичних осіб (їм належить 63,60% статутного фонду) та 701 фізична особа (36,40%).

Статутний фонд „Електрон Банку” – 27 630 тис. грн.

Фінансовий результат банку за 2002 рік склав 4,398 млн. грн. чистого прибутку За І квартал 2003 року – 1 230 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...