Головна » Інше » „Галка” очікує, що В.Хорошковський скоро підпише результати спецрозслідування щодо масованого імпорту в Україну розчинної кави

„Галка” очікує, що В.Хорошковський скоро підпише результати спецрозслідування щодо масованого імпорту в Україну розчинної кави

Крупний вітчизняний виробник кави – спільне українсько-англійське підприємство „Галка Лтд” (Львів) очікує, що міністр економіки та з питань європейської інтеграції Валерій Хорошковський скоро підпише результати спецрозслідування відносно масованого імпорту в Україну розчинної кави.

Про це „Контекст-медіа” повідомило поінформоване джерело в „Галці”.

„(Результати) лежать у Хорошковського на підписі. Чекаємо результатів. Реально, що скоро підпише”, – сказало джерело.

Щойно міністр підпише документи, „Галка”, за словами співрозмовника агентства, планує скликати прес-конференцію для оприлюднення результатів розслідування.

Як повідомляло агентство, спецрозслідування щодо масованого імпорту в Україну розчинної кави Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі з ініціативи „Галки” розпочала 7 жовтня 2002 року.
За оцінками „Галки”, з третього кварталу 2001 року в Україні спостерігається масований імпорт розчинної кави з Бразилії, Німеччини, Великобританії, Польщі та Росії, який завдає значну шкоду інтересам нашої держави. Відтак вона очікує, що з метою його обмеження у результаті розслідування будуть введені спеціальні заходи терміном на 3 роки у вигляді квот, що приблизно дорівнюватимуть обсягам імпорту напередодні масового зростання – 1 тис. тонн на рік.

СП „Галка Лтд” створене 1994 року англійською компанією E.D.&F.Man Coffee Limited і Львівською кавовою фабрикою „Галка” на базі останньої.

На сьогодні „Галка” випускає розчинну і натуральну каву, розчинні кавові напої, а також серію лісових натуральних чаїв. Загалом 40 видів продукції.

Ринок збуту львівської кавової фабрики – Україна, Молдова, Білорусь, Росія та Естонія.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...