Головна » Інше » „Львівська пивоварня” встановила 7 ЦКТ і 3 форфаси

„Львівська пивоварня” встановила 7 ЦКТ і 3 форфаси

ВАТ „Львівська пивоварня” нещодавно провела заплановане у рамках реконструкції встановлення 7 циліндрично-конічних танків (ЦКТ) і 3 форфасів, – повідомив „Контекст-медіа” pr-менеджер компанії Андрій Кирчів.

Зараз на підприємстві, за його словами, завершується впорядкування території і підготовка до експлуатації складів готової продукції загальною площею близько 7 тис. кв. метрів, будівництво яких „Львівська пивоварня” розпочала наприкінці минулого року. Найближчим часом усі ці роботи будуть завершені, зазначив Андрій Кирчів.

Зі встановленням нових ЦКТ і форфасів їхня загальна кількість на „Львівській пивоварні” склала 24 і 9 штук відповідно.

Як повідомляв раніше агентство Андрій Кирчів, у результаті реконструкції на ВАТ „Львівська пивоварня” бюджетом на 2003 рік передбачено вихід на рівень 10,8 млн. дал пива за рік.
Процес реконструкції на „Львівській пивоварні” розпочався із приходом на неї стратегічного інвестора в особі концерну Baltic Beverages Holding AB (BBH), який володіє контрольним пакетом її акцій. Під завершення 2002 року на реконструкцію підприємства було використано більше 20 млн. євро.

2002 року „Львівська пивоварня” збільшила виробництво пива у порівнянні з попереднім роком на 68% – до 8 719,7 тис. дал, а також на 2,3% перевищила виробничий план, який передбачав випуск пива в обсязі 8,5 млн. дал.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...