Головна » Інше » На початку жовтня у Львові пройде Італійський тиждень

На початку жовтня у Львові пройде Італійський тиждень

На початку жовтня у Львові пройде Італійський тиждень, в рамках якого італійські бізнесмени зможуть представити свої пропозиції про співпрацю з Львівською областю, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Рішення про проведення Італійського тижня, за повідомленням прес-служби, було прийняте під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Мирона Янківа із засновником СП „Лаура”, керівником компанії „Глобіс Україна” Паоло Філіпучі.

Мирон Янків і Паоло Філіпучі домовились також, що італійські підприємці візьмуть участь у проведенні ІІІ-го Економічного форуму з питань транскордонного співробітництва у Львові.
Як зазначив голова Львівської ОДА, сьогодні Італія за обсягом зовнішньої торгівлі входить до четвірки основних європейських економічних партнерів Львівської області.

Станом на 1 січня 2003 року обсяг італійських інвестицій, внесених в економіку області, склав 4,9 млн. дол.

За участю італійського капіталу на Львівщині створено 22 підприємства, більшість яких працюють у сфері обслуговування, легкій та деревообробній промисловості. Найпотужніші підприємства – ТзОВ „Лаура”, ТзОВ „Стелла 2000” і ТзОВ „Патріархат”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...