Головна » Інше » На Інвестиційному ярмарку у Львові буде представлено 21 проект у галузі малого бізнесу вартістю 18 млн. дол.

На Інвестиційному ярмарку у Львові буде представлено 21 проект у галузі малого бізнесу вартістю 18 млн. дол.

На Інвестиційному ярмарку, який відбудеться в жовтні у рамках ІІІ Економічного форуму у Львові, буде представлено 21 інвестпроект у галузі малого бізнесу загальною вартістю 18 млн. доларів.

Про це повідомив журналістів голова Львівської обласної асоціації малого та середнього підприємництва (ЛОАМСП) Олександр Максимчук на засіданні Львівського прес-клубу реформ сьогодні.

Вартість найдорожчого із проектів, що будуть представлені, за його словами, становить 1,5 млн. євро, найдешевшого — близько 400 тис. грн.

Найдорожчий проект — фабрика замороженої піци — представляє львівське ТОВ „Системи швидкого харчування”, яке володіє широкою мережею кафе і ресторанів під торговими марками „Піца Челентано” і „Картопляна хата”.

Олександр Максимчук зазначив, що серед проектів, що будуть запропоновані на Інвестиційному ярмарку, є як менш, так і більш опрацьовані. До найперспективніших, на його думку, можна віднести проект модернізації лінії з виробництва масла на базі маслоцеху ТОВ „Сокальський маслозавод” та проект організації виробництва з переробки овочів та фруктів на базі приміщень підприємства-банкрута в м.Сокалі.

До цікавих проектів учасники прес-клубу віднесли також створення друкарні вартістю 1 млн. дол., запропонований виробничо-комерційним підприємством „ВМС” (поліграфія і поліграфічні послуги).

Як зазначив директор Львівської обласоціації малого та середнього підприємництва Григорій Васильців, деякі із проектів цілком підходять для об’єднання в один. Наприклад, вважає він, було б добре, якби можна було об’єднати два проекти по Кам’янко-Бузькому району — створення відпочинкового комплексу у с.Запитів і створення бази з вирощування племінних коней та надання послуг з навчально-тренувальних робіт фірмою „Злагода”.

О.Максимчук повідомив, що у підборі проектів на цьогорічний Інвестиційний форум акцент робився на тих проектах, що мають інноваційний характер.

Він висловив сподівання, що хоча б 10% із представлених проектів малого бізнесу зможуть знайти інвесторів. „Дай Бог, щоб 10% цих грошей надійшло”, — сказав він.

Як повідомляло агенство, цього року на Інвестиційному ярмарку буде представлено 100 інвестиційних проектів вартістю 560 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...