Головна » Інше » В.Щеглюк пропонує у 5 разів збільшити видатки на підтримку підприємництва — до 500 тис. грн у бюджеті Львова 2004 року

В.Щеглюк пропонує у 5 разів збільшити видатки на підтримку підприємництва — до 500 тис. грн у бюджеті Львова 2004 року

Начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Василь Щеглюк пропонує у бюджеті Львова на 2004 рік на підтримку підприємництва передбачити орієнтовно 500 тис. грн. замість 100 тис. у цьому році.

Про це Василь Щеглюк повідомив журналістам сьогодні на засіданні Львівського прес-клубу реформ.

„100 тисяч гривень гарантовано (буде передбачено в бюджеті), менше ніхто не може дати. Я пропоную 500 тисяч”, — сказав він.
Він сказав, що пропозиції ним уже готуються на ім’я міського голови Любомира Буняка і його першого заступника Василя Кравціва. Василь Кравців пропозицію В.Щеглюка, за його ж словами, попередньо підтримав.

Як розповів В.Щеглюк агентству, напрямками використання 500 тис. грн. пропонуватимуться: підтримка ініціатив підприємців щодо ведення бізнесу у харчопереробній галузі, інноваційних проектів, а також створення фонду порук за участю влади.

Начальник управління промисловості і підприємництва зазначив, що міська влада особливо зацікавлена у розвиткові підприємництва у переробній галузі і саме її планує особливо підтримувати.

„Особливо підтримуватимемо переробну галузь. Цього вимагають сільгоспвиробники, наші райони. Вони виробляють продукцію, а продажу її нема: ринки завантажені. Треба виходити на світовий ринок”, — сказав він.

Передбачені у цьогрічному бюджеті Львова 100 тис. грн. на підтримку підприємництва використовуються, за словами В.Щеглюка, на конференції, конкурси і проекти, в т.ч. на видання довідників.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...