Головна » Інше » Реалізація проекту розвитку льонарства на Львівщині дозволить Старосамбірському льонокомбінату наростити потужності у 10-15 разів

Реалізація проекту розвитку льонарства на Львівщині дозволить Старосамбірському льонокомбінату наростити потужності у 10-15 разів

Реалізація проекту розвитку льонарства у Львівській області дозволить ВАТ “Льонокомбінат Старосамбірський” наростити свої виробничі потужності у 10-15 разів, — повідомив “Контекст-медіа” заступник голови Львівської ОДА Іван Стефанишин.

“Якщо (проект) здійснити від початку і до кінця, отримаємо ефект по коефіціенту не менше 1 до 10-ти, 15-ти”, — сказав він.

За його словами, вартість проекту складає 25 млн.євро. Він передбачає комплекс заходів, починаючи від збільшення площі посіву льону в області з 3 тис. до 10 тис. га і завершуючи розширенням асортименту продукції льонокомбінату.

Іван Стефанишин каже, що проект розвитку льонарства є дуже перспективним, зважаючи на те, що останні два роки спостерігається зростання попиту на продукцію з льону.

За його словами, потенційні інвестори уже висловили зацікавлення цим проектом. “Є напрацювання по Бельгії, по інших державах”, — сказав він.

2002 року ВАТ “Льонокомбінат Старосамбірський” виробив продукції на 4 млн. грн. Підприємство випускає переважно медичну вату.

Проект розвитку льонарства був представлений на Інвестиційному ярмарку-2003 у Львові.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...