Головна » Інше » Золочівська районна рада більшість голосів виступила проти вступу України в ЄЕП та непрямих президентських виборів

Золочівська районна рада більшість голосів виступила проти вступу України в ЄЕП та непрямих президентських виборів

„Сьогодні на сесії Золочівської районної ради більшість депутатів проголосували за прийняття проектів рішень щодо вступу України в ЄЕП та проекту політичної реформи, запропонованої Адміністрацією Президента України, згідно якого вибори президента відбуватимуться у стінах парламенту. У прийнятих проектах рішень депутати райради висловили своє рішуче „Ні!” як питанню вступу України в ЄЕП, так і з приводу проведення вже згаданої політичної реформи”, — повідомив „Контекст-медіа” депутат Золочівської районної ради, голова фракції „Наша Україна” Борис Золотник.

Позицію депутатів фракції „Наша Україна” Золочівської районної ради, в яку входить 27 депутатів, щодо вищезгаданих проектів рішень долучились також і 10 депутатів з групи „Ділова Золочівщина”. Підтримати рішення фракції „Наша України” під стіни Золочівської районної ради також прибуло кількасот представників різних політичних та громадських організацій Золочівщини, зокрема — НРУ, УНП, КУНу та ін.

За словами Бориса Золотника, проекти рішень щодо неприпустимості ратифікації народними депутатами як угоди про вступ України в ЄЕП, так і започаткування пропрезидентської політ реформи, депутати Золочівської районної ради вручать народному депутату Петру Писарчуку, який представляє їх округ у законодавчому органі держави. У своєму зверненні до Петра Писарчука депутати фракції „Наша Україна” та групи „Ділова Золочівщина” наголошують на вимозі голосувати проти ратифікацій цих документів. Борис Золотник також повідомив, що у Золочівській районній раді ставиться питання про створення депутатської більшості, в яку ввійдуть фракція „Наша Україна” та представники депутатської групи „Ділова Золочівщина”.

У Золочівській районній раді налічується 70 депутатів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...