Головна » Інше » У Львові відкрито філію представництва України у Карпатському єврорегіоні

У Львові відкрито філію представництва України у Карпатському єврорегіоні

Сьогодні у Львові створено філію представництва України у Карпатському єврорегіоні.

Відомчу грамоту повноважного представника Карпатського єврорегіону у Львівській області було вручено виконавчому директорові Агенції регіонального розвитку та європейської інтеграції Оксані Музичук представником України в Карпатському єврорегіоні Аленом Пановим. Вручення відбулося на Форумі партнерств, який проводиться в рамках ІІІ Економічного форуму у Львові.

Домовленість про відкриття у Львові повноважного відділення українського представництва Карпатського Єврорегіону (КЄ) була досягнута між Львівською ОДА та українським представництвом КЄ наприкінці лютого 2003 р.

Як раніше повідомляв начальник головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської ОДА Віктор Борщевський, через представництво Карпатського Єврорегіону у Львові Львівська область отримає „вихід на безпосередні контакти з країнами-учасницями Карпатського Єврорегіону, а також змогу активніше працювати з фондами, насамперед з Карпатським Фондом” для отримання грантових ресурсів.

Карпатський Єврорегіон створений 1993 року. Його країнами-учасницями є Польща, Угорщина, Словаччина, Румунія та Україна. З українського боку до нього входять Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська і Чернівецька області.

Українське повноважне представництво Карпатського Єврорегіону розташоване у м.Ужгороді.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...