Головна » Інше » Група студентів-економістів Львівського національного університету ім.І.Франка проведе оцінку ефективності Інвестиційного ярмарку-2003 у Львові

Група студентів-економістів Львівського національного університету ім.І.Франка проведе оцінку ефективності Інвестиційного ярмарку-2003 у Львові

Група студентів-економістів Львівського національного університету ім.Івана Франка проведе оцінку ефективності Інвестиційного ярмарку, що відбуватиметься у рамках ІІІ Економічного форуму з питань транскордонного співробітництва у Львові 2-4 жовтня.

Про це „Контекст-медіа” повідомили в Центрі підтримки бізнесу „Нюбізнет”, який у вересні провів тендер серед студентів-старшокурсників факультетів економічного профілю ВНЗ Львова на оцінку ефективності ярмарку.

Результати проведеної оцінки будуть оголошені через місяць після проведення Інвестиційного ярмарку, уточнили у „Нюбізнеті”.

Тендер на оцінку Інвестярмарку “Нюбізнет” проводив у рамках проекту DFID “Економічний та соціальний розвиток Львівщини”, який реалізує Бірмінгемський Університет.

Як повідомлялося, на Інвестиційному ярмарку буде виставлено 100 проектів на загальну суму 560 млн. дол. Проекти презентуватимуться у 10 салонах, організованих по галузях економіки.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...