Головна » Інше » Єдиний піший перехід на польсько-українському кордоні „Шегині” Мукачівського прикордонного загону діє у повноцінному режимі

Єдиний піший перехід на польсько-українському кордоні „Шегині” Мукачівського прикордонного загону діє у повноцінному режимі

Єдиний піший перехід на польсько-українському кордоні „Шегині” Мукачівського прикордонного загону діє у повноцінному режимі,— повідомив сьогодні журналістам перший заступник начальника Мостиського прикордонного загону майор Віктор Мельниченко, спростовуючи чутки про закриття пішого переходу.

При цьому він зазначив, що до введення візового режиму з Польщею за день перетинали цей перехід до 1 тис. осіб, а зараз від 50 до 100 осіб.

Віктор Мельниченко розповів, що деякі представники Республіки Польща виходили раніше з ініціативою, щоб закрити цей пункт пропуску і була інформація, що вони будуть проводити ремонтні роботи. Однак „згідно чинного законодавства та міжнародних угод закриття будь-якого пункту пропуску повинно проходити по дипломатичним каналам за 90 діб до тих чи інших дій”, — сказав він.

Зараз на пішому переході відбувається рух громадян переважно Республіки Польща.

Раніше головне управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської ОДА повідомляло, що з 29 вересня до 25 жовтня цього року піший перехід „Медика – Шегині” буде закритий у зв’язку з проведенням ремонтно-будівельних робіт. В управлінні повідомляли, що роботи вестимуться з польського боку переходу.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...