Головна » Інше » У 2003 році „Укртелеком” вклав у відновлення дротового радіомовлення у Львівській області 600 тис. грн.

У 2003 році „Укртелеком” вклав у відновлення дротового радіомовлення у Львівській області 600 тис. грн.

У 2003 році Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком” вклала у відновлення дротового радіомовлення на території області 600 тис. гривень, — повідомив сьогодні в ефірі Львівського державного телебачення директор ЛД „Укртелеком” Дмитро Мельник.

В тому числі 90 тис. грн. було залучено у відновлення „радіоточок” в населених пунктах за рахунок збору заборгованості від населення, зазначив він.

Дмитро Мельник повідомив, що взагалі-то 1,6 млн. грн. на відновлення дротового радіомовлення передбачено у цьогорічному бюджеті Львівщини, проте ці кошти ще не надійшли.

Д.Мельник зазначив, що тарифи на користування „радіоточкою” є недосконалими, вони залишилися приблизно на тому ж рівні, що й у 1960-х рр. і становлять на сьогодні 0,5 грн. Він вважає, що це мало, зважаючи, що, наприклад, один номер газети у Львові коштує біля 0,7 грн. Водночас він не сказав, що тарифи потрібно піднімати. Зауважив, що „і тих 50 копійок люди не платять”.

На Львівщині дротовим радіомовленням забезпечено близько 74% населених пунктів, „радіоточками” користуються 340 тис. абонентів (колись ця цифра складала 960 тис.), борг яких складає приблизно 0,9 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...