Головна » Інше » У 2003 році „Укртелеком” ввів у Львівській області 29 тис. номерів

У 2003 році „Укртелеком” ввів у Львівській області 29 тис. номерів

За 9 місяців 2003 року Львівська дирекція „Укртелекому” змонтувала в області 29 тис. номерної ємності, — повідомив сьогодні в ефірі Львівського державного телебачення директор ЛД ВАТ „Укртелеком” Дмитро Мельник.

„Це є велике зрушення”, — наголосив він, звернувши увагу, що раніше у Львівській області щороку монтувалося усього 5-8 тис. номерів.

За словами Дмитра Мельника, провести значне збільшення кількості номерів вдається за рахунок реконструкції існуючих станцій з переводом їх з аналогових на цифрові, а також встановлення нових сучасних АТС.

У Львові, зокрема, Львівська дирекція встановила цього року цифрову станцію С-32 виробництва Дніпропетровського машинобудівного заводу, в зоні дії якої розташовані АТС 63, 64, 65 і 67. Щоправда, абоненти, які були переведені на нову станцію, стали нарікати на якість зв’язку. На сьогодні на С-32, як повідомив Дмитро Мельник, працюють спеціалісти з Дніпропетровська, які поступово усувають недоліки. „Ми її постійно вдосконалюємо. Вже таких нарікань нема”, — сказав він.

Директор ЛД „Укртелекому” сподівається, що до 29 листопада цього року „повністю всі зауваження” будуть усунуті.

У червні цього року Дмитро Мельник повідомив, що у 2003 р. Львівська дирекція „Укртелекому” введе в області 30 тис. номерів при загальній потребі у 80 тис., 50 тис. з яких — потреба лише міста Львова.

Як повідомляло агентство, 2002 року „Укртелеком” ввів у Львівській області 28,5 тис. телефонних номерів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...