Головна » Інше » Реконструкція Львівської ТЕЦ-1 відбувається згідно графіка

Реконструкція Львівської ТЕЦ-1 відбувається згідно графіка

Реконструкція Львівської ТЕЦ-1, яка проводиться для того, щоб налагодити виробництво електроенергії, відбувається згідно графіка: проведено реконструкцію котла, трансформатора, — повідомив „Контекст-медіа” директор ТЕЦ-1 Роман Мозіль.

Львівська міська рада цього року виділила на реконструкцію 6 265 тис. грн., значна частина робіт проводиться за рахунок коштів підприємства.

Роман Мозіль твердить, що ТЕЦ-1 може подавати електроенергію для ВАТ „Львівелектротранс”, для чого треба вирішити юридичні питання та прокласти кабель, однак ці питання не входять в коло його обов’язків.

Раніше планувалося, що восени „Львівелектротранс” повинен був перейти на використання електроенергії, яку виробляє ТЕЦ-1. Окрім того планується за рахунок електроенергії, яка вироблятиметься на ТЕЦ-1, забезпечити електроенергією МКП „Львівсвітло” та „Львівводоканал”.

24 грудня 2002 року на Львівській ТЕЦ-1 відбувся запуск реконструйованого блоку теплоелектроцентру потужністю 10 МВт за годину. Загальний кошторис проекту реконструкції склав 11,7 млн. грн. Термін окупності проекту становить 4 роки 6 місяців. Загальна потужність Львівської ТЕЦ-1 відтепер становить 25 мВт/год. Планується, що новий блок забезпечуватиме близько третини потрібної місту енергії.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...